Politica de confidențialitate - Laura Hanganu Hipnoterapeut

Politica de confidențialitate

Prin vizitarea site-ului https://laurahanganu.com/, atunci când completezi formularul de contact, furnizezi informații personale. Pe aceasta pagină afli ce date sunt colectate și care este scopul colectării și/sau prelucrării acestora. Astfel îți exprimi acordul fără echivoc, că ești informat cu privire la stocarea și prelucrarea datelor personale citind această pagină. Acordul tău este liber consimțit și fără vreo condiționare din partea noastră.
Vă asigurăm că NU punem la dispoziția terților liste cu adrese de e-mail în scopul obținerii de foloase materiale. Fiind vorba de informații personale, facem tot posibilul ca ele să fie întotdeauna în siguranță. Te rugăm să citești cu atenție acest acord.
Site-ul https://laurahanganu.com/ operator de date cu caracter personal in conformitate cu Legea nr. 677 din 2001 și cu Regulamentul UE 679/2016 (ce se aplica si în România incepand cu data de 25 mai 2018).
În conformitate cu dispozițiile legale menționate anterior, ca vizitator devii persoană vizată. Asta înseamnă o persoană fizică ce poate fi identificată prin nume sau date de localizare ca adresa IP sau geolocație, număr de telefon.
În general colectarea de date de identificare (de tip IP sau geolocație) se face în scopul de a oferi o experiență de browsing îmbunătățită și pentru statistici în vederea îmbunătățirii prezenței în mediul online a site-ului. Aceasta se face prin colectarea de cookie-uri sau prin alte metode tehnice specific ți nu permite întotdeauna identificarea individului (asocierea unui cookie cu o persoană).
Orice modificare a termenilor sau conditiilor prezentate mai sus va fi adusă la cunoștiință printr-o notificare trimisă prin e-mail.
Informatiile utilizatorului, pot fi furnizate la cerere către Poliție, Instanțe Judecatorești și Parchetul General, dar și unor instituții și organe abilitate conform legii, în urma unei cereri depuse de acestea, în condițiile legii.
Care sunt drepturile tale și cum pot fi exercitate?
Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului beneficiezi de drepturi adiționale.

Iată lista completă a drepturilor pe care le ai:
Dreptul la informare – poți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor tale personale;
Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poți completa;
Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – poți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
Dreptul la restricționarea prelucrării – poți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contești exactitatea datelor, precum și în alte cazuri prevăzute de lege;
Dreptul de opoziție – poți să te opui, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
Dreptul la portabilitatea datelor – poți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau poți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator în termen de 60 de zile.
Dreptul de a depune plângere – poți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul tău, ți-l poți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă;

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poți cere și obține intervenția umana cu privire la respectiva prelucrare, îți poți exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta și poți contesta decizia.
Pentru exercitarea acestor drepturi, poti trimite oricand un email cu solicitarile la adresa de email
Laura Hanganu
Hipnoterapeut la https://laurahanganu.com/
laura@laurahanganu.com

Copyright ©2022 LauraHanganu.com