Despre mine

Buna! Sunt Laura Hanganu. Si sunt hipnoterapeut.
Am trecut de-a lungul vieții prin mai multe transformări, dar schimbarea în atitudine pe care mi-a adus-o hipnoza a fost una fenomenală.

Cred că oamenii sunt extraodinari și capabili să facă lucruri mărețe.
Îmi place să îmi folosesc abilitățile și experiența pentru a face lumea un loc în care cu toții să trăim în pace, bucurie si armonie.
Potențialul oamenilor mă fascinează. Puterea interioară și transformarea către o viață cu sens și de succes, acestea sunt lucrurile care mă motivează.
Întotdeauna am fost captivată de mintea umană. Cum ne accesăm potențialul? Ce face diferența dintre a avea succes și a eșua? Cum ne putem conecta la un nivel profund, să transformăm visele în realitate?

Despre mine

Valori importante pentru mine

Libertatea și independența sunt valori fundamentale pentru mine. Asta presupune să trăiesc fără frici și să mă bucur de fiecare moment, așa cum vine. Înseamnă, de asemenea, să fiu onestă cu mine și să văd ce am nevoie să schimb, să transform în viața mea pentru a trăi așa cum imi doresc. Fac toate astea cu iubire, pasiune și curaj.
Văd putere acolo unde tu crezi că este slăbiciune. Văd resurse acolo unde tu crezi că sunt lipsuri.

Darul meu

este ca văd strălucirea în oameni și îi ajut să o scoată la lumină.

Misiunea mea

este să îi ghidez pe oameni să se elibereze de limitările, constrângerile și suferința din trecut. Îmi doresc ca cei cu care lucrez să își trăiască viața cu bucurie, fără teamă, cu îndrăzneală, la potențialul lor maxim. Și prin aceasta să aibă un impact pozitiv asupra celor apropiați.
Oameniii mă descriu ca fiind caldă, prietenoasă, pragmatică, curajoasă, hotărâtă. Dar cel mai mai bine putem să ne cunoaștem direct!

Scroll to Top