Explorează, Extinde, Experimentează Potențialul propriu prin Tehnologia Audio Hemi-Sync® oferită de Institutul Monroe, SUA

50 de ani cu Misiunea de a ajuta oamenii să creeze o viață plină de sens și bucurie prin explorarea ghidată a conștiinței extinse

Explorarea conștiinței

Un workshop pentru Activarea Puterii Interioare creat și dezvoltat de Institutul Monroe

Promisiunea workshopului: îți dă acces la posibilitatea să îți trăiești viața cu putere

Program intensiv de cunoaștere și dezvoltare personală susținut de tehnologia audio cu tonuri binaurale Hemi-Sync®

Laura Hanganu, în calitate de Trainer Outreach la Institutul Monroe, își asumă cu putere rolul de a te sprijini sa descoperi mai mult din ceea ce esti capabil cu adevărat și în procesul de transformare.

30 - 31 martie 2024

Locul de desfașurare: București

Mii de participanți din întreaga lume au raportat aceste beneficii atât în timpul, cât și după workshop:

Relaxare fizică profundă
Reducerea stresului
Îmbunătățirea somnului
Viziune mai inalta asupra aspectelor vieții
Conștientizare extinsă
Acces la ghidare interioară
Meditații îmbunătățite
Intuiție și creativitate sporite
Liniște și claritate mentală
Mai multă energie pentru viața de zi cu zi
Soluționare eficientă a problemelor
Vindecare fizică și emoțională
Eliberarea fricilor și a convingerilor limitative
Concentrare și învățare îmbunătățite
Mai mare sincronicitate în viața de zi cu zi
O cunoaștere mai extinsă a Sinelui Total

Ce face Hemi-Sync® pentru tine?

Imaginează-ți că porți căști in care sunt redate sunete ușor diferite în fiecare ureche. 100 Hz într-o ureche – 104 Hz în cealaltă. Creierul tău ascultă aceste sunete și face ceva foarte interesant – le combină pentru a crea un tip nou de semnal. Acest al treilea semnal nu produce un sunet pe care poți să-l auzi și se numeste bătaie binaurală. 

Tehnologia Hemi-Sync utilizează tonuri binaurale pentru a sincroniza cele două emisfere ale creierului tău. Această stimulare este asemănătoare cu antrenarea mușchilor mintali la sală. 

Acest proces unic are un impact incredibil asupra minții tale.

Ce experimentezi pe parcursul acestui workshop intensiv de două zile

01

Focus 10 – starea Minte Trează și Corp Adormit

Ideală pentru relaxare, eliberarea fricilor și a tiparelor limitative, vindecare fizică și emoțională, conștientizare extinsă

02

Focus 12 – Starea de Conștiință Extinsă

Ideală pentru rezolvarea eficientă a problemelor, acces la ghidare interioară, intuiție și creativitate, claritate mentală

Ce experimentezi

+ BONUS

Acest proces te va ajuta să descoperi mai mult din propriul tău potențial. 

Manifestarea naturală a potențialului tău îți va permite să trăiești viața cu putere, în libertate personală, împlinire și bucurie.

Obiectivele programului

Testimoniale

Workshopul…. A fost o surpriza foarte placuta pentru mine. Practic meditatia, in diverse forme, de mult timp si sunt multi ani de cand ma explorez, prin diverse metode. Meditatiile ghidate cu suntele Hemi-Sync au functionat pentru mine ca un amplificator si, in acelasi timp, ca un accelerator in ceea ce priveste intrarea in starea de constiinta extinsa. De asemenea, insight/urile obtinute pe parcursul workshopului au fost extrem de puternice si surprinzatoare pentru mine. Am plecat de la workshop cu o claritate neasteptata asupra unor chestiuni pe care le/am explorat si cu o stare de relaxare si de echilibru care s-a prelungit, in timp. Am continuat sa practic ce am invatat la workshop si sunt uimita, de fiecare data de rezultate.
Geanina Oancea
avocat
Am aflat si invatat o metoda usoara ( pentru mine) de echilibrare a emisferelor cerebrale. Practicand-o dupa workshop am vazut o crestere a gradului de intelegere si conectare cu ceilalti oameni cu care interactionez. Precum si o scadere a reactivitatii si negativitatii zilnice. La workshop am descoperit ca nu sunt singur, ca participantii de acolo avem ceva in comun care ne leaga si conecteaza. Aceasta chemare si cautare interioara ca suntem mai mult decat corpul nostru fizic.
Liviu Grigorescu
inginer

Transformarea începe în momentul în care te înscrii.

Înscrierea și participarea la program reprezintă intenția ta de a trăi o viață în libertate personală, satisfacție și succes.

Ce facem pe parcursul celor două zile?

Ce face diferența între workshopul "Explorarea conștiinței" cu tehnologia audio Hemi-Sync și orice altă formă de dezvoltare personală?

Cunoaștere prin experiență directă

Acces la resursele tale proprii pe care le vei folosi în moduri în care nu te-ai gândit până acum

Cunoști și înțelegi mai mult din Sinele Total și cine ești cu adevărat

Mediu non-dogmatic. Institutul Monroe nu este afiliat la niciun sistem de credințe

Călătorești cu ușurință și în siguranță dincolo de simțurile fizice

Descoperi resurse interioare neexploatate până acum

Un călugăr budist i-a spus odata unui trainer al Institutului Monroe:

„Mi-au trebuit douăzeci de ani să învăț ceea ce voi predați aici într-o săptămână.”

Pentru experimentarea stărilor de conștiință extinsă, este nevoie, în mod obișnuit, de mulți ani de practică. Dar, cu ajutorul tehnologiei audio Hemi-Sync, le poți accesa la comandă și le vei folosi în viața de zi cu zi.

Ce este Hemi-Sync®?

Hemi-Sync®, prescurtarea pentru Hemispheric Synchronization – sincronizarea emisferelor cerebrale – este o tehnologie de ghidare audio dovedită științific și clinic, care utilizează tonurile binaurale pentru a crea o stare de coerență a creierului, condiție optimă pentru îmbunătățirea performanței umane.

The Monroe Institute (TMI) este o organizație non-profit de educație și cercetare fondată în 1974 de Robert A. Monroe în Virginia, SUA. Munca sa se axează pe cunoașterea și explorarea conștiinței umane prin cercetare științifică și programe experiențiale.

De ce funcționează Hemi-Sync®?

Prin cercetare, echipa de la Institutul Monroe a descoperit o modalitate de a schimba și îmbunătăți starea creierului prin sunet.

Procesul de ghidare audio funcționează în siguranță prin generarea de semnale audio complexe și multistratificate. Atunci când le asculți prin căști stereo, creierul tău răspunde prin producerea unui al treilea sunet (numit bătaie binaurală) care stimulează activitatea undelor cerebrale.

Rezultatul este sincronizarea emisferelor și o stare de focus, în care creierul funcționează ca întreg.

Această stare de coerentă a minții este optimă pentru îmbunătățirea performanței umane, pentru că determină colaborarea ambelor emisfere ale creierului

Hemi Sync funcționează prin combinarea semnalelor audio și este dovedit științific că schimbă starea undelor cerebrale.

Explorarea Conștiinței

Workshopul „Explorarea Conștiinței” este primul pas în explorarea stărilor extinse de conștiință cu tehnologia Hemi-Sync. Scopul este bunăstarea mentală și fizică, precum și transformarea personală

 

Sincronizarea progresivă și ghidată a creierului te va purta în stări extinse de conștiență pentru a intra în contact cu cunoasterea interioară, a obține vindecare, a elibera frici și credințe limitative. Acest proces îți va amplifica creativitatea și intuiția pentru a obține răspunsuri și a găsi soluții la problemele de muncă și personale.

 

Hemi-Sync funcționează ca niște roți ajutătoare. Prin practică, odată ce ai învățat calea către aceste stări de conștientizare extinsă, le vei putea accesa la comandă, în orice moment al zilei.

 

Se știe că diferența între Teorie și practică este Practica. Depinde de tine să exersezi, să practici tot ceea ce facem la workshop pentru rezultate spectaculoase.

Important! Locurile sunt limitate!

Odată înscris, vei primi un e-mail pentru confirmarea disponibilității. 

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, scrie direct pe e-mail la Laura@LauraHanganu.com

TRAINERUL PROGRAMULUI

Laura a început călătoria la Institutul Monroe în 2019, cu dorința de a descoperi răspunsuri care depășesc sfera înțelegerii obișnuite și a parcurs cele mai avansate programe. Cu o carieră în hipnoterapie clinică, a explorat multiplele straturi ale existenței, devenind martora transformărilor profunde ale oamenilor. A oferit cursuri despre gestionarea traumelor din copilărie, eliberarea blocajelor emoționale și depășirea credințelor limitative.

Fascinată de complexitatea minții,  apreciază programele Monroe ca fiind mediul perfect pentru explorarea directă și accelerarea învățării despre propriul potențial. În calitate de Trainer Outreach la Institutul Monroe, își asumă cu putere rolul de a sprijini participanții în a descoperi mai mult din ceea ce sunt capabili cu adevărat și în procesele de transformare.

Laura și-a dezvoltat expertiza prin studii variate, colaborând cu specialiști recunoscuți în domenii precum Rapid Transformational Therapy, Human Design, Quantum Healing Hypnosis, Neuro Linguistic Programming și Landmark Education. Cu valori precum libertatea și independența, aduce o perspectivă amplă și pragmatică, fiind interesată de aplicațiile în viața de zi cu zi ale instrumentelor avansate din programele cu tehnologia audio Hemi-Sync.

Laura Hanganu

Clinical Hypnotherapist
Outreach Trainer, Monroe Institute

Testimoniale

Participarea la Workshopul de Explorare a Conștiinței al Institutului Monroe a fost o experiență captivantă și profundă pentru mine. Laura Hanganu, trainer-ul nostru, a fost impresionantă - calmă, elegantă și extrem de profesionistă. Cu pasiunea și cunoștințele ei solide despre Hemi-Sync®, Laura a reușit să ne inspire și să ne ghideze într-o călătorie fascinantă către explorarea tărâmurilor conștiinței. Recomand cu căldură acest workshop tuturor celor care caută să își extindă perspectiva și să descopere potențialul lor interior.
Mihai Brighiu
Coach
Pentru mine sa particip la acest program a fost valoros cu totul. Am descoperit lucruri noi despre mine (si asta e grozav, neavand tocmai 20 de ani), despre ce simt de fapt in legatura cu anumite lucruri din viata mea. In timpul unui exercitiu individual am primit un raspuns cu totul nou, care a fost cu mine mereu, dar la care nu am stiut sa ma uit.
Elena Bănuță
psihanalist

Întrebări frecvente

Cum fac înscrierea la workshopul Explorarea Conștiinței?

La acest workshop te poți înscrie online. Apesi butonul "Mă înscriu" și completezi datele tale personale. După completarea formularului online, vei primi un mesaj de confirmare, urmat de factură. Rezervarea locului se face prin completarea formularului și plata facturii.

Cum pot face plata?

Plata se face prin transfer bancar, în baza facturii. După ce trimiți formularul de înscriere, vei primi factură prin email.

Pot primi factura pe persoana juridică?

Da. Completează în formularul online datele firmei. Vei primi e-factura pe care o poți achita prin transfer bancar.

Ce se întâmplă după ce fac plata?

Vei primi un e-mail de confirmare a rezervării locului și detalii despre cum să te pregătești pentru workshop.

Care este locația workshopului?

Workshopul se desfășoară în-persoană, într-o locație din Bucuresti, aleasă cu grijă.

Cum se desfășoară workshopul și care este programul?

Workshopul se desfășoară pe durata a două zile, între orele 10.00-19.00. Se poate prelungi în funcție de context. Pe parcursul workshopului vom sta întinși pe saltele. La sesiunea de feedback vom sta pe scaune.

Dacă am orice altă întrebare legată de workshop, la care nu am găsit răspuns mai sus, cui mă adresez?

Pentru orice nelămurire sau întrebare, scrie un e-mail la adresa:Laura@LauraHanganu.com

Cine a fost Robert Monroe?

Robert Monroe a fost unul dintre cei mai faimoși cercetători și exploratori contemporani ai conștiinței umane. 

Fondatorul Institutului Monroe și creatorul tehnologiei Hemi-Sync®.

„Cea mai mare iluzie este că omenirea are limite.”

Robert Monroe 

Scroll to Top