Stress și anxietate - Laura Hanganu Hipnoterapeut

Stress și anxietate

Frica este o reacție. Curajul este o decizie.

Winston Churchill
Calm și relaxare versus anxietate, nervi, iritare și epuizare. Minte calmă versus stres, griji, furii și dorințe nesatisfăcute.

Emoțiile lucrează în favoarea sau în dezavantajul tău!
Vezi mai mult
Gândurile care îți provoacă anxietate îți ocupă spațiu din minte, pe care în mod normal îl poți folosi pentru a fi creativ, sau pentru a-ți urma talentele și ambițiile.
Stări conflictuale, sentimente de inadecvare, singurătate, lipsa de conectare cu tine, stres, anxietate. Toate acestea îți sunt familiare?
Nu ești singur. Foarte mulți oameni se confruntă cu aceste stări în relațiile de la serviciu, în familie, cu prietenii.
“Frica este tot timpul cu mine! Mă omoară fricile!” – asta spun mereu oamenii care vin să lucreze cu mine.
Te simți și tu copleșit de anxietate? Ai început să ai atacuri de panică? Nu poți să dormi?
Fiecare gând îți creează o senzație în corp.
Vezi mai mult
Gândurile sunt cele care îți controlează emoțiile, emoțiile îți controlează acțiunile, iar acțiunile îți controlează comportamentul. DAR, toate aceste gânduri de la care pleacă totul sunt ale tale și TU le poți schimba.
Poți vedea o schimbare rapidă, chiar într-o singură sesiune de hipnoterapie. Te voi ghida să ajungi la esența lucrurilor care îți influențează comportamentul.
Vei identifica rădăcina, motivul, cauza blocajelor și îți vei reformula convingerile. Gândurile bune vor lua locul celor care te țin pe loc.
Întâi îți schimbi convingerile. Apoi ele te schimbă pe tine!
Vezi mai mult
Prin hipnoză vezi rezultate rapide, după 1-3 sesiuni. Prin Rapid Transformational Therapy descoperi cauza problemelor tale și identifici ce funcționează și ce nu funcționează. Mai ales, găsești calitățile și resursele tale interioare, cu care construiești gândirea pozitivă. Te ghidez și te sprijin să recâștigi echilibrul în viața ta, să faci o schimbare în comportament, care îți va transforma viața cu adevărat.
Adevăratul antidot al stresului și anxietății este o stare de mulțumire și împlinire, care îți permite să te bucuri de bogația și complexitatea vieții.

Copyright ©2022 LauraHanganu.com