Încredere și stimă de sine - Laura Hanganu Hipnoterapeut

Încredere și stimă de sine

Curajul este cea mai mare calitate a unui om, pentru ca este calitatea care le garantează pe toate celelalte.

Winston Churchill
Știi ce te împiedică să trăiești așa cum îți dorești? Frica!  Teama că nu ești suficient de bun, suficient de atractiv, teama de a fi înțeles greșit, teama de a fi refuzat, judecat sau respins, teama de a pierde admirația celorlalți. Știi că poți face lucruri extraordinare, dar nu ai curaj, îți lipsește încrederea în tine. Totul este legat de cum te conectezi cu tine și cu ceilalți, cum relaționezi cu alții. Cu toții cărăm cu noi un bagaj emoțional, format din convingeri dobândite de-a lungul timpului: “nu sunt destul de bun”, “nu sunt important”, “nu pot să am succes”. Gânduri ca acestea, repetate obsesiv, sunt asimilate pe parcursul vieții noastre, mai ales în copilărie. Aceste convingeri ne cauzează suferință și tot ce trebuie să facem este să le identificăm și să scăpăm de ele.


Oamenii au aceleași nevoi:

Să se simtă în siguranță
Să se simtă iubiți
Să se simtă atrăgători
Să aibă destui bani
Să se simtă valoroși
Să simtă că au însemnătate
Să se simtă importanți
Să simtă că merită
Să simtă că au un scop
În hipnoză, prin regresie, mergi la momentul în care ți-ai format convingeri despre tine că nu meriți, că nu ești suficient de bun.

Singura persoanĂ din lume care îți poate împlini toate nevoile ești TU

Când tu știi despre tine că ești o persoană suficient de bine pregatită, lucrul acesta te face sigur pe tine, convingător, atrăgător. Iar asta este ceea ce ne place la cineva!
Scapă de convingerile vechi și, ca pe o pagină albă, creează unele noi. Mai intâi îți schimbi convingerile și apoi convingerile te schimbă pe tine!
Află într-o sesiune de hipnoză ce anume din trecutul tău, din copilarie te-a făcut să crezi că NU poți avea avea viața pe care ți-o dorești. Descoperă ce te împiedică să ai încredere în tine, să fii fericit.
Înțelegerea te face puternic și te eliberează, îți permite să ai claritate și să faci schimbările pe care le dorești. Să ai o încredere firească în tine, să simți că meriți și ai valoare.
Înregistrarea personalizată pe care o primești după sesiunea de hipnoză te va ajuta să îți creezi tipare mentale noi, pentru o viață de succes, bunăstare, sănătate, relații frumoase.
Vrei să scapi de frică? TRĂIEȘTE LIBER!

Testimonial

  • M-am dus la hipnoză cu niște idei preconcepute. Idei pe care le au probabil cei mai mulți oameni. Am mers să aflu de unde vine nevoia mea de a fi invizibilă, de a nu ieși în evidență. Laura are răbdare, te ascultă și te ghidează. A fost o sesiune foarte intensă, cu lacrimi și momente de înțelegere profundă. După ședința de hipnoză totul pare mult mai clar și ușor de schimbat.
    Înregistrarea pe care am primit-o de la Laura a cimentat noua mea atitudine.

    Oana

Copyright ©2022 LauraHanganu.com